Bailando


Halvsitter i soffan just nu, är trött som en gammal skrynklig gumma med artros. Vaknade vid lagom tid idag, kaffe och paket på sängen och så iväg till Siv och pupporna. Min första upptäckt var att mina två favorit-valpar (tjejen och den med päls) hade öppnat ögonen och de var så söta och blåögda att jag inte kunde lägga ifrån mej dem. De andra bara sov hela tiden så jag är inte säker på ifall de kanske också öppnat sina..

Jag fick ett rosa paraply av Victor idag, och han kunde inte valt en bättre dag, eftersom det spöregnade både på vägen till och från Siv. När jag kom hem diskade jag upp allt från glöggfesten igår och dammsög hela lägenheten. Nu är det vackert igen och signad julefrid.

Min Spotify-playlist är en salig blandning av smärta, lycka, hip to the hop och disco. Den är döpt till bailando, because its f i e r c e. Här är den:

Beat It - MJ
A Dream - Jay-Z, Faith Evans, Notorious B.I.G
My Number - Tegan and Sara
Fireflies - Owl City
Holiday - Boys Like Girls
Nu Måste Vi Dra - Ken Ring
Float On - Modest Mouse
Empire State of Mind - Jay-Z feat. Alicia Keys
Am I Missing - Dashboard Confessional
When You're Looking Like That - Westlife
Thunder - Boys Like Girls
Goodnight and Go - Imogen Heap
Meet Me On The Equinox - Death Cab For Cutie
Friends - Band of Skulls
Monsters - Hurricane Bells
Possibility - Lykke Li

Jävla Spotify igen. De har börjat ha reklam och tjabba om Spotify Premium som aldrig förr.. jag gissar att det är för att man ska kasta in handduken och köpa premium, men jag tänker trotsa. För gratis är gott. Och för det andra så är jag redan pank för den här månaden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0