snorvalp slyngel usling yngel


That's right. Jag har precis tittat på Aladdin. Snart börjar Beck, Okänd avsändare, på fyran. Jag ska se den igen även om jag sett den säkert fyra gånger redan. Ligger i soffan och njuter av dyr chardonnay, mörk mintchoklad och snus. Jag har städat och diskat och handlat idag så jag känner att jag förtjänar lyxen. Jag har varit på banken och fått gluten-bidraget insatt också.. nu är jag rik igen. Och vad gör jag? Konsumerar.

1. Cut-out-topp

2. Singoalla-topp

3. Slitna jeans-shorts med hög midja

I'LL BE - WAIT FOR IT - PULLING. THEM. OFF.


hahahaha
Kreta 27/8 - 3/9


Resan är betald och klar och jag har fått ett kliande behov av att skryta.. check. it. out. now. the. funk. soul. brotha.


Här ska jag dricka lunch-kaffeHär ska jag ligga i en solstolHär ska jag sova och titta på dubbad tvHär ska jag äta middagHär ska jag titta på solnedgångenHär ska jag sitta med mina resväskor innan bussen kommerthe mini-cherry on top of the regular cherry, on top of the sundae of awesomeness that is my lifesweetness


Inloggade: 40
Ej redo: 1
I samtal: 13
Lediga: 16
Samtal i kö: 0

Så roligt är det idag. För en stund sedan var vi 23 lediga.Tack för att ni lyssnade till inlägget där jag bad er att inte ringa hit. Ni tre personer som läste det har gjort ett kanonjobb med att sprida budskapet. Nu ringer ingen till oss längre.

what uuuup


Nu är det äntligen fredag. Är hemma hos mamma och pappa ikväll och har ätit utsökt god mat. Nu väntar jag på att choklad-kakan ska bli klar i ugnen så att jag kan nypa åt mej en bit. Ska ta med den till jobbet imorgon för att jag, Emilia och Johanna jobbar på en lördag. Då måste man få chokladkaka, hur farao ska vi annars genomlida den dagen, den sorgen?

Veckan på jobbet har varit som vanligt - dålig. Om inte värre. Det är som om de som ringer bara vill plåga mej. Idag till exempel ville en kvinna att jag skulle ringa till alla apotek i hela Sverige för att spärra en fullmakt som hon "råkat" skriva under när hon var full. Jag förklarade att jag inte skulle hinna det under mitt semester-vik, eftersom det antagligen skulle ta minst ett år. Jag erbjöd mig att ringa till två apotek. I förrgår tyckte en man att jag skulle hållas ansvarig för att han inte kunde hämta sin dyra medicin eftersom han var pank och hade sjuttielva betalningsanmärkningar = ingen delbetalning och skulle därför dö. Hans resonemang: "Det kostar ju staten mer när jag tas in akut eftersom jag inte får min medicin". Mmm. Som om jag ens kunde påverka situationen. En stackars kundkommunikatör i Kalmar utan tillstymmelse till makt. Det är lugnt. Betala du när du kan. Så fungerar det. Kanske hos din lokala pizzeria.

Ibland vill man bara hacka sig in i telefonsvararen och skrika IIIIIIIII DOOOOON'T CAAAAARE. I'M AWESOME.make that change


Nu har jag gråtit som ett litet kolik-barn i flera timmar. Det är ingen hejd på eländet.. Näsan är täppt och ögonen små smala svidande springor som sticker fram om man letar noga bland all rödsvullen hud. Jag har såklart tittat på minnesstunden för Michael. Det finaste jag sett på TV4, ja kanske på TV över huvud taget.

Nu är det Dangerous-konsert och Michael har paljettjacka, pilotglasögon, bandage, för korta byxor och guldstring - sweeeeet. And dangerous. Men han var vacker, vacker i allt. Hoppas han är fin i guldkistan och vilar i frid. Nu tar jag adjö.


RSS 2.0