blah blah fucking blah


Hej!
Detta var min plan idag: Att skriva rent frågorna till intervjun med mormor och sedan ringa mormor och bestämma tid. Har jag gjort det? Näe, varför skulle jag göra det när jag kan slappa, kolla på serier, träna, äta och sova? Det enda vettiga var antagligen träningen, ett riktigt hårt träningspass med Nicole på sparkpeople.com. Hon är inte nådig!! Jag blandade olika bootcamps med pilates och stretchade mellan övningarna så jag hoppas jag slipper värk imorgon. Har faktiskt blivit riktigt välbyggd senaste veckan. Jag har tränat varje dag i ungefär en månad. Och vilka muskler sen! Jag kan inte ha mina ängsligaste jeans längre och det mesta sitter tajtare än det gjorde för två veckor sedan. Badsäsongsångest, släng dej i väggen!

Jaja. Jag har en vecka på mej att bli klar med tentan så jag kan likväl fixa frågorna åde imorrn. Just det, en annan vettig grej jag gjort var att kolla upp vilka kurser jag kan läsa i höst. För dej som är intresserad, jag väljer mellan: Sociologi 30 p, Psykologi B 30 p, Sexologi och samlevnad 30 p eller att kombinera Kreativt skrivande 10 p och Spädbarnspsykologi 15 p. Nu ska jag bara komma underfunn med vad som känns roligast och mest givande. Jag gillar verkligen läraren jag har nu, Sofie, och det är hon som ska hålla i sexologi och samlevnad i höst, en helt ny kurs som jag säkert kommer ha användning av i framtiden, eftersom jag är fast besluten att jobba inom vården. Att vara barnmorska eller att vara psykolog. Det är frågan..

Jag har gjort något förbjudet idag, men jag var tvungen. Jag har suktat och trånat i en månad, men de har varit slut i min storlek. Det blev ett par till på köpet, min arma människa. Jag ska gå och se En Shopaholics bekännelser och hoppas på att den ger mej tips på hur man blir av med det här begäret. Det är helt enkelt inte ekonomiskt, men konstigt nog så klarar vi oss bra ändå.



en bild säger mer än tusen ord






Detta är varför Carl Jan inte fick vara kvar...




... medan Morgan fick stanna!



People!







Ni glömmar väl inte att släcka lampan under Earth hour 28 mars kl. 20.30!
Här kan det tjänas pengar, fellow smålänningar!







talk to the hand


Ska iväg till skolan vilken minut som helst nu, försöker dra ut på det så länge som möjligt så Siv ska hinna somna. Har nyss varit ute på promenad och träffat en liten yorkshire terrier som Siv var väldigt otrevligt mot. Skällde som en galning och hoppade mot den, såg nästan ut som om hon tänkte hugga. Tänk om vi människor skulle bete oss så när vi träffade varann. Lukta den andra i rumpan och efter det antingen leka litet grann eller hoppa på varann och börja slåss. Iofs så finns det faktiskt människor som beter sej så. Sätt på tv3, Ricky Lake och njut av människor med djur-beteende. Talk to the hand 4 life biiiiatch!!! TTYL XOXO





solen i ögonen och spilld mjölk överallt



Jag sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck. Det var tamejfan tusen år sen sist och han är så vårig precis som vädret så jag var tvungen att sätta på'n. Hade glömt vilken fucking poet han verkligen är.

Siv kom vid åtta ungefär, hon är på jättebra humör idag och inte alls orolig som hon brukar vara. Victor, jag och Fredrik har gett henne skinka och all uppmärksamhet nu på morgonen så hon blev alldeles salig. Tog en promenad till kattrumpan och vågorna kluckade sådär härligt samtidigt som solen kikade fram bakom molnen och fåglarna kvittrade som galna. Svanarna hade bullat upp fjädrarna så de såg ut som små båtar som låg och gungade i vattnet...





Nyss lämnade Victor mej för fyra dagar i Stockholm med tre boyz och en Ålandskryssning. Som tur är så börjar inspelningen av "Färjan" idag igen, just på deras Cinderella-färd, så nu kan de dricka okristligt mycket öl och hälsa till morsan i Linköping så att hon kan se det på Kanal 5 hemma i stugan. Äsch! Jag ska leva loppan här hemma i lägenheten. Slänga snusar på golvet, prata i telefon när jag äter middag, sprida ut smink och hårspännen i hallen, spilla på golvet och torka upp det med strumpan, låta Siv håra ner i sängen, vara uppe sent på natten och leva rövare med Guitar Hero (vi har köpt ett nytt - Legends of rock) och Singstar, lämna ljus tända och allt det där jag inte får göra när Victor är hemma.. När han kommer hem så är lägenheten sunkig, uppbrunnen och hyresvärden har vräkt oss. Hoppas inte Victor läser detta.

Här har ni en liten bit ur en alldeles förträfflig låt:

"Efter slask och is och snö fanns plötsligt nåt att leva för
när allt som vintern gömt sköt upp ur marken
Det var nånting om befruktning det var nåt om hur man gör
Det liksom for omkring det måste varit pollen
Vi skrattade och drack vin direkt ur flaskan som sig bör
när det är vår och fest och man har tappat kollen"

Lars Winnerbäck - Pollenchock och stjärnfall

GÅ UT IDAG!!!

RSS 2.0