taggatrå


Okej. Jag är högt över molnen, spricker nästan av lycka. En liten sväng till Göteborg gör susen ibland, jag visste knappt att man kunde må så här bra. Igår var vi ute och promenerade i Slottsskogen med Lowe, tittade på älgar och påfåglar och njöt av en stekhet sol. Sen gjorde vi en hemlig grej som jag berättar om en annan gång.. Eller va fan, vi bara gick in till en tatueringsstudio nere på hörnet och frågade om de hade några lediga tider - och ja! Så vi gick dit vid halv sex och bara gjorde det. Ingejt tvejk oum dejn sauken älls. Det blev konturerna av ett hjärta på insidan av vänster vrist, precis under fotknölen, och det gjorde skönt ont, men mest inte ont alls.

Efter det åt vi fantastiskt god tacos, drack vin, tittade på film och käkade marängswiss. Vaknade lite efter åtta idag, hade långfrukost, gick ned till husets gym och tro det eller ej, körde BÄNKPRESS och lyfte fria vikter tills vi skakade.. Duschade, tog spårvagnen till Brunnsparken, käkade lunch på Jensens Bøfhus, mötte upp Monzora, shoppade loss på Lush, fikade kaffe och chokladtryffel på Fröken Olsson, suktade efter världens finaste kläder på H&M Trend, köpte Helosansalva och Chardonnay i kartong, tog spåret hem.. Göteborg är faktiskt ganska underbart ändå.

Ikväll har vi ätit god mat och druckit vin, nu ska vi snart titta på film igen och snacksa. Tåget går 09.07 imorgon. TTYL.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0