sommar sommar sommar


då en mild och smeksam vind fingrar på din bruna kind...

Det skulle helt enkelt inte sitta fel med en solig sommarkväll, med partybord uppdukat med superbock-öl, chips, grillat kött, potatis, sommarsallad, piña coladas, musik och snus. Fy fan jag skulle kunna hugga av mej ena armen på stubben. Vad det nu skulle vara bra för..

Istället ligger jag under täcket i sängen för det är isande kallt i lägenheten. Påsklovet är slut och jag har haft ett meningslöst seminarie idag. Imorgon ska jag till tandläkaren och borra bort en grop. Nästa vecka har jag en mördar-tenta som jag är superstressad inför. Den ska vara klar 24 timmar efter att vi fått den. Jag har fått svårt att andas och är lika spänd som tyglarna runt Thomas Quicks handleder. Hoppas jag i alla fall, för han HAR en berguv i huvudet. Han kanske inte har begått de där morden han dömts för eller erkänt, men han har som sagt en uggla innanför skallbenet och då ska man ligga fastspänd på en brits i ett stimuli-fritt rum och bli matad med Stesolid. Jaja, jag är stressad, det var allt jag ville ha sagt. Nu ska jag steka tjyckling, koka rödbetor och mosa ihop vitlökssmör.
hangin aroundSing hallelujah sing it sing hallelujah, som Dr Alban antagligen sa, när han tittade ut denna vackra vår-da! Man kan ju inte låta bli att sjunga hallelujah när det är sånt här väder. När jag gick hem från skolan så var jag för det första nöjd efter att avklarat ett seminarie, en föreläsning och ett grupparbete, men mest så glad på grund av vädret att jag nästan gjorde som Pippi när hon rider in i Visby i första avsnittet. Ni vet: LA LA LA! *vissel vissel*, bara för att hon kände för det. Om jag hade gjort det hade antagligen alla med-fotgängare och cyklister undrat vilket dårhus jag lyckats rymma från.


Nu ska jag plugga. Hej då!


Counting Crows - Mrs Potter's Lullaby
You can never escape, you can only move south down the coast.


gives you hellHär sitter jag i min ensamhet och väntar på bättre tider tror jag. Det är förvisso supertrevligt väder ute, men jag känner liksom inte för att gå ut och bara vara ute? Vad ska jag göra ute? Det finns inga lekplatser för 21-åringar vad jag vet och jag har ingen kompis att bara vara ute med heller. Stan har jag redan gjort och jag orkar inte gå en promenad med träningsvärk i röva. Jag vill inte gå ut på gården och sitta i gräset, det skulle kännas fånigt. Bättre vore det med en brassestol. Undrar när hyresvärden ska ställa ut möblemanget och grillen? Gubbjävel. Jag är så trött på alla gubbjävlar att jag vill gå ut med en piska och slå vilt omkring mej. Det ska jag inte, men nästa gång jag träffar på en viss gubbjävel så ska jag ge igen. Han är det otrevligaste fanskapet jag nånsin stött ihop med. En prakt-smocka från min broiler-höger ska han få rakt på näsan.

The All American Rejects - Gives You Hell


grus i skonSå. Nu har jag betat av Stieg Larssons Millennium-triologi på ljudböcker. Reine Brynolfsson berättade med skärpa i rösten sådär så jag inte ville pausa ens om jag var tvungen för att det var så gräsligt spännande. Utan att tveka så är dessa de bästa böcker jag någonsin läst. Det skär i bröstet när jag tänker på att jag aldrig får veta hur det gick för Mikael eller Lisbeth. Jävla Gud, varför skulle du ta Stieg?

Nu är det torsdag och jag har en hel-ledig helg framför mej igen. Sjukt skönt att ha en liten paus från tentor och sånt. Hade seminarie igår som var väldigt flummigt men lärorikt. Vi gjorde en avslappnings-övning, typ "Min högra arm är tung, den ligger tungt och skönt. Jag är lugn, jag är fullständigt lugn". Var faktiskt jätteskönt, tror jag ska prova det nästa gång jag känner mej stressad.

Nu ligger jag som vanligt i divanen med uppuffade kuddar och majs-wafers, kiwi och snus. Det är mitt liv de se. Vet inte riktigt vad jag ska göra en dag som denna. Har målat tånaglarna rosa och ute har de sopat bort gruset och solen skiner. Går kanske en promenad hem till Djurängen. Men först ska jag träna och äta lunch. Rester från igår som är svingott. Stekt kycklingfilé, klyftpotatis och rödbetor i ugnen, ruccola- och morotssallad med fetaostcreme. MMMMMMMumsigt.Renault har gjort mej helt beroende av den här gamla slagdängan från förra årets Eurovision.

RSS 2.0