snask

SEXIEST MEN 2009, SEXIEST MEN EVER!

10. Russell Crowe9. Ed Westwick8. Ryan Kwanten7. Bradley Cooper6. Alexander Skarsgård5. Taylor Lautner4. Johnny Depp3. Ryan Reynolds2. Delad andraplats för Milo Ventimiglia och Hugh Jackman1. Robert Pattinson
MMMMM....

Tillägg: jag har glömt många ser jag nu.. jag ska tänka över saken

a walk down memory lane


Jag tänkte såhär.. att om några dagar är det nytt decennium. Ett awesome going to be legen.. wait for it.. DARY-decennium. Då är det inte mer än rätt att man bör tänka över vad tusan man haft för sej de senaste tio åren. Därför ska jag nu skapa en 00-tals-lista. Antagligen kommer jag att uppdatera den tills jag känner att jag fått med allt. Hör gärna av er och påminn mej ifall jag råkat glömma något otroligt viktigt.

1. Vad har du gjort det här decenniet som du aldrig gjort tidigare? Jag har både blivit och slutat vara tonåring, det var en fruktansvärd tid och jag är outsägligt glad över att den är över. Jag har börjat högstadiet, gymnasiet, högskolan. Jag har jobbat, jag har varit arbetslös, jag har gått på a-kassa, jag har varit pank, jag har varit rik, jag har fått min första lön. Jag har blivit faster, jag har flyttat hemifrån tre gånger, jag har flyttat ihop med Victor två gånger. Jag har gått hos psykologer, jag har blivit vaccinerad. Jag har bevittnat terror-attacker, krig, folkmord, svält, misär, tsunamis, orkaner, tropiska cykloner, klimatförändringar. Sett djurarter dö ut, regnskog skövlas, polaris smälta..
2. Blev någon av dina nära & kära föräldrar? Ja, Mats & Anki fick lilla Kajsis, Erik & Linda fick Capsian, Johan & Pija fick Sigrid, och Oscar & Louise fick Lowe..
3. Dog någon som stod dej nära? Pepsi, Bosse
4. Vilka länder besökte du? Frankrike, Spanien, Italien, Grekland, Portugal, Tyskland, Österrike, Danmark
5. Är det något du saknat detta decennie som du vill ha nästa decennie? Nej, jag har faktiskt varit totalt överväldigad av upplevelser och känslor
6. Vad var din största framgång? Jag har tagit mej igenom allt utan att dö
7. Största misstag? Jag gör inga misstag, "den enes död, den andres bröd" eller "det som inte dödar mej, gör mej starkare" och sånt därnt klyschigt
8. Vilka perioder, tillfällen kommer du alltid att minnas? Högstadiet i allmänhet, första kärleken (Lasse), första sexy-time, obesvarad kärlek (gällande flera), hata-mej-själv-och-särskilt-min-kropp-känslan, rädsla och osäkerhet i synnerhet.
9. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om detta decennium? Da Buzz - Let Me Love You, Broder Daniel - Underground, ALLA med Håkan Hellström och ALLA med Lars Winnerbäck (de handlade ju om MEJ och MITT liv, right?), Ted Gärdestad - Helt Nära Dej, ALLA Grease-låtar, Build Me Up Buttercup, Mr Jones, This years love, Thunder Road, allt med Jack Johnson, Jack's Mannequin, Oasis, Angels and Airwaves - Do it for me now, Underneath your clothes, The world's greatest, John Mayer, Snow Patrol,
10. Vad önskar du att du gjort mer? Levt
11. Vad ångrar du att du aldrig gjorde? Som sagt..
12. Blev du kär? OH YEAH
13. Hur har du utvecklats? På alla sätt
14. Vidrigaste fylla? Så många att välja på, men jag antar att det gäller alla som slutade med S P Y
15. En värdefull läxa du lärde dej? Att min främsta prioritering alltid ska vara mitt eget bästa
16. Citera en sångtext som summerar ditt decennium! "Och här står livet i farstun, så nära inpå, men det är nåt som gnager ändå [...] Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor. De hjälper mot ledan, precis som du. Jag har tid, jag har lediga dagar där jag sittar och klagar, och längtar till fredan, precis som du"
17. De bästa nya människorna du träffade: Så många, men en liten sammanfattning kan ju vara Victor, Emma, Emilia, Anki, Cevin, Kajsamaja..
18. Vilken politisk debatt engagerade du dej mest i? Miljö, always..
19. Vilken kändis var du mest sugen på? Först skulle jag gissa på Pelle i The Hives, Håkan Hellström förstås, also Ewan McGregor, Johnny Depp.. Nowadays, the one and only Robert Pattinson
20. Nya upptäckter gällande dej själv? I'm the worlds greatest
21. Nya upptäckter gällande världen i stort? It's a man's world, med andra ord så är den fördjävlig, ondskefull, orättvis, våldsam till sin natur, själv-destruktiv..
22. Värdefulla reflektioner.. Se ovan
23. Var tog dina pengar vägen? Sprit, cigg, snus, horkläder, vanliga kläder, smink, mer kläder..
24. Hur höll du dej ifrån att bli galen? Jag var galen and I still am
25. Vad vill du lära dej i framtiden? Hur man uppfostrar starka, självständiga och välmående barn
26. Vad har du för förväntningar för nästa decennium? Jag förväntar mej att få barn, även om det är en smula naivt. Jag förväntar mej också att bli lyckligt gift och att bli uppskattad för den jag är
27. Vad har du för förhoppningar för nästa decennium? Att få många barn som blir starka, självständiga och välmående samt att bli lyckligt gift och uppskattad för den jag är
28. Hur skulle du beskriva din klädstil? Bitchin', horig, slampig, tonårig, AWESOME
29. Har du färgat håret? Mitt hår har varit blont, brunt, svart, orange, blått, rosa, gult, råttfärgat..
just another night


Ja, nu är klockan nio och jag skulle suttit på jobbet. Istället ligger jag i soffan, med halsont och början på en ny förkylning. Det är dock inte enda anledningen till att jag är hemma. Igår insåg jag att jag hade alldeles för mycket att göra i skolan för att ha tid med att jobba heltid. Jag har knappt koll på allt jag missat, eller ska lämna in senast denna vecka. Som grädde på moset har min studiekamrat tagit en sista-minuten till Thailand och kommer inte hinna hem till vår redovisning. Damn you Evelina! I lördags satt jag uppe till tre på morgonen eftersom Victor skulle börja jobba 03.50 och var orolig att han inte skulle vakna. Det gjorde han inte heller, så det var tur att jag var vaken och kunde ruska om honom. När han gick på sitt pass, gick jag av mitt och sov till 12. Vad tror ni denna procedur fick för konsekvens? Jag kunde självklart inte somna igårkväll, medan Victor kunde sova otroligt gott = snarka otroligt högt = Kerstin sover ingenting. Det börjar med att Victor rullar över på rygg, jag börjar koka inombords eftersom jag vet att snarket kommer snart, så jag blir röd om öronen av ilska, men håller tillbaka och ber honom med en ängels tålamod att "älsklingen kanske kan lägga sig på sidan så är han jättesnäll och duktig?". Victor vrider huvudet åt sidan, och jag säger "kan du vända resten av kroppen också gulleplutt?". Det händer ingenting, så jag börjar putta på människan och tillslut får jag över honom på sidan. Jag sluter ögonen, slappnar av, tänker på trevliga saker och vaggas in i rytmen av mina andetag. DÅ börjar snarket igen, fast människan ligger på sidan. Jag tappar tålamodet en smula och ryter "älskling sluta med det där". Victor slutar inte. Jag blir röd i hela ansiktet och svettas, men försöker tänka bort snarket. Det går inte. Jag ryter högre "kan du vara tyst?". Det blir tyst. I tio sekunder. Ja. Det var den sömnen det.
Nu ska jag lyssna på drop-a-beat-hits och adolescent memories:

Wyclef Jean - Perceft Gentlemen
Timbuktu - Det Löser Sej
Snook - Kommer Ifrån
The Pipettes - Pull Shapes
Hoffmaestro - Young Dad
Fatboy Slim - Praise You
Ben Folds - The Luckiest
Imogen Heap - Hide And Seek
Blink 182 - Stay Together For the Kids
The Ark - It Takes A Fool To Remain Sane

Tack för igår, idag är jag död


Det är annandag jul och jag spanar in rean på laredoute just nu. En sak slår mej, inga av deras skor finns i storlek 39, men de finns i 36 (come on! vem har så små fötter?), 42 och 43. Är det så att ingen i hela världen förutom jag har storlek 39, eller är det så att alla har 39 varpå alla 39:or tagit slut? GOD!

Vilken jävla dag. Jag vaknade runt halv tolv snåret, på Victors sida av sängen, med inrökt hår och hud också (det är inte jag som har rökt!). Disgusting. Jag gick upp, ringde mamma, bedyrade mitt välmående och gick ut i köket och drack en liter vatten. Det var då jag upptäckte det. Jag var ingen människa längre, jag var en död varelse, som stank rök, var gjord av sand på insidan och min andedräkt var radioaktiv. Luften i sovrummet var grön, jag svär. Men gårdagen var helt klar.

Vi hade haft fest här, sjungit singstar, haft musik-intro-quiz och jag hade kickat ass. Sen tog vi en bil till stan, landade i kön till KM som var cirka 100 meter lång. Stod där i regn och tjocka moln av tobaksrök i ungefär en timme, då jag, Märta och Putte bestämde oss för att vi inte orkade längre. Vi gick till gallerian (har ingen aning om vad stället heter längre, club nånting..), betalade 100 spänn i inträde, gick in, stället var tomt och drinkarna cp-dyra! Sen anlände folk efter folk, John, Jens, André, Toffa, Frida, Sandra, Nadja, Jessica, Sanna, Oskar, Johannes, Fredde, Kenny.. Det blev en fullspäckad kväll. Jag fick nys om snaskigt skvaller och ölet flödade som vin. Sen gick jag hem, såg att Victor städat upp allt, skrev en gullig lapp (som han aldrig läste), satte upp håret i knut, gosade in mej bredvid sötnosen i sängen och somnade framför första säsongen av Lost. Inga luckor whatsoever. Jag kommer till och med ihåg vad jag drömde och vad som hände på Lost. Så why, man, why, do I feel so dehumanized idag? Jag har legat i soffan hela dagen. Simpsons-maraton, olika reor på nätet (inga godbitar än), läst Twilight, druckit te, ätit godis, fått thai-take-away med hemleverans (mamma), pillat bort avskavt nagellack, badat skumbad, gjort hårinpackning, desinficerat min hud.. Somnade runt sex-tiden och vaknade vid tio när Victor kom hem med mcdonalds-mat. Nu tittar jag på Män som hatar kvinnor för trettioelfte gången och har hittat detta:


döden döden


Här är dagens lista..

Senaste...

Film du såg: Harry Potter och halvblodsprinsen

Mat du åt: Fattigmannamat, ihopkok av kyckling, svamp och bönor i tacoskal (nu vill jag spy)

Känslan: Trötthet

Resa: Kreta

Glädje: Victor

Dröm: Vampyr-transformation ala Twilight med trädtoppar och jakt

Personen du pratade i telefon med: Kommer inte ihåg.. Torbjörn nånting

Personen du fick sms av:  Johanna

Ska bli skoj: Jullov, julafton, pengar

Ska inte bli skoj att: Jobba före och efter jullov

Sparar till: Grekland

Pålägg som gäller: Ost

Önskar att jag var bättre på: Framförhållning

Dagens dryck: Kaffe

Vad saknar du: Pengar

Tre band/artister: Counting Crows, John Mayer och Bruce

Vad har du gjort idag: Vaknat, gått, jobbat, gått, ätit bajs = plågats

Brukar du svära mycket: Ja som fan

Hur tidigt stiger du upp: För tidigt

På helgerna: Aldrig

Hur många timmar sover du per natt: 6-7

Vem är snyggast i världen: Jag, eller Robert Pattinson

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Kreta och Emilia

Längd: 173

Vikt: Vet ej, don't care

Byter gärna garderob med: Elin Kling

Mig själv med tre ord (just nu): Trött, plågad, illamående

Jag ville bli när jag var liten: Jag och pappa gjorde visit-kort där det stod Kerstin Strömberg, civilekonom (vem fan drömmer om att bli det när man är nio liksom? Jag, uppenbarligen..)

Vad har du druckit idag: Kaffe och vatten

Vad var det senaste du köpte: Snus, chips och mat

Vad är det för väder hos dig nu: Snö och jävligt kallt

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja

Sover du tungt: Nej

Drömmer du mardrömmar: Ja

Trivs du med ditt jobb: Nej

Vad ser du om du tittar till höger: Victor

Vad gör dig glad just nu: Tanken på en varm gosig säng och en god bok, försvarets hudsalva och puss o nod gatt

Humör just nu: Död

Kläder just nu: Jeans, linne, hood

Morgon- eller nattmänniska: Morgon

Vad är viktigast för dig: Att jag är lycklig

Är du kittlig: Ja

Snarkar du: Nej

Stjärntecken: Vädur

Äckligaste insekten: Tvestjärt, hands down!

Längtar du mest efter just nu: Julafton, pengar och Grekland

Hur mycket shoppar du för varje månad? Inget eller allt

Hatplagg? Stenhårda jeans som skaver i kärlekshandtagen eller spetstrosor som skaver därbak

Vad vill du bli? Expert, allvetare och nobelpristagare, eventuellt president

Är lönen viktigast? Nej, stimulans, engagemang, värde och arbetskamrater

Är otrohet okej? Nej

Älskar du någon? Ja

Betyder familjen mycket för dig? Ja

Är du lojal? Ja

Tycker du om att dricka dig full? Nej

Hemmafest eller krogen? Hemma

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Fred på jorden, nya regnskogar, mat och kläder åt alla och horor till alla som inte får ligga

George Bush? Hell on earth i personifierad form

Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Om jag fick drömma så skulle jag bara få flickor och de ska heta till exempel Elise, Anna, Märta.. Om jag fick en pojke skulle jag döpa honom till Rahula (betyder 'boja' enligt buddhismen) eller Djävulen (är den som representerar 'det onda' enligt judisk, islamisk och kristen föreställning)

Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Om jag kommer till pärleporten och Gud säger något till mig så dör jag omigen

 

 


tror jag tra la la


Sitter på jobbet och det är kö ända ned i helvetet (eller upp i himlen om man föredrar det). Känns som jag varit här i tre dygn utan rast, men ser att det snarare handlar om ynka timmar. Jag är trasig inombords, mitt oförstörda morgonhumör har blivit besudlat av 45 idiotiska idioter. Jag har precis varit på lunch och sugit in lugnet, men det är redan förlorat. Jävligt hispigt känns det nu, telefonerna bara ringer och ringer och folk är tjabbiga i allmänhet. Det uppstår någon slags panik såhär före jul när människor får för sej att de inte har någon medicin kvar att hämta ut och i så fall måste ringa sin läkare. Varför kan de inte ha koll på det utan att nödvändigtvis behöva ringa mej? Spara ditt papper du får av apoteket så slipper du stånka och frusta och sucka och gråta och skrika nästa gång det nalkas helg, din jävla ärthjärna. Det är inte mitt fel. Jag har koll på mitt läge, hur svårt kan det då vara för resten av Sveriges befolkning att ha det? Fan alltså.. Jag skulle så gärna önska att jag kunde få säga detta till kunderna, men då vill de vill inte handla hos apoteket längre, och det är ju av yttersta vikt att de gör det såhär i avreglerings-tider. Och vem är mer lojal än jag? Det har jag undrat länge.

Jag vill bara gå hem. Jag vill ligga inlindad i fleecefiltar i soffan och slötitta på tv medan jag finkammar mina favorithemsidor, dricker en kopp kamomillte och knaprar på mormors cocoskakor. Mycket lustigt att man kan längta efter så pass banala grejer bara för att man inte kan få dem just nu.öppna ditt fönster släpp in lite sol


glöm den snö som föll i fjol, tänk på rosor och viol..

GOD! Igår och idag har jag vaknat av ren och skär ångest, tittat på klockan och insett att jag sovit lite för länge, igen. Varför ska det vara så svårt att stänga av alarmet, öppna ögonen och gå upp ur sängen? I don't get it. Jag har fått halvspringa för att hinna i tid till jobbet. Det tar ungefär en halvtimme såhär i förkylningstider vilket innebär att jag måste gå upp vid halv åtta för att i lugn och ro hinna med morgonprocedurerna före jobbet. Har jag gått upp vid halv åtta? Har jag haft lugn och ro? Jag har gått upp vid åtta. Vad var det där om att jag hade en exceptionell förmåga att omsätta planer till handling? Såhär har mina mornar sett ut:
8.00 - öppnar ögonen
8.01 kissar en flod (cirka Donau)
8.04 sätter på kaffe och kokar havregrynsgröt
8.10 sätter på datorn, dricker kaffe, äter gröt utan lingon, kollar mailen, moodle, tb, sf, fb, blogg
8.18 sminkar mej framför aftonbladet med portabel spegel
8.22 borstar tänderna, topsar öronen, sprayar håret, klär på mej
8.30 låser dörren och går
9.00 på jobbet - jag hann, WHAT UP!

I'm begging you to be my escape


God förmiddag. Här ligger jag i soffan med tända värmeljus och filt för jag fryser så förjordat. Men också för att det är mysigt såklart och jag vägrar skruva upp elementen till max, i god miljöanda. Kaffet är uppdrucket och frukosten uppkäkad. Börjar eventuellt bli lite förkyld, för det killar i halsen och jag är en smula snuvig. Igår tog jag sprutan, och det beslutet var noga övervägt och genomtänkt. Jag gjorde det för the greater good of humanity och absolut inte för min egen skull. Jag offrar hjärna mina orakade ben eller kalla händer för att andra ska få leva. Ja jag offrar ta mej tusan hela mej för den skullen. Jag har haft värk i armen sen jag gick och la mej igår kväll och varje gång jag råkat rulla över på vänster sida har jag vaknat av smärta. Det är ungefär som att ha ett 10x10 cm stort bultande stenhårt blåmärke. Jag är nyfiken på hur mamma och Nils reagerade. Jag har åtminstone ingen feber eller frossa och det är skönt.

Annars var det en härlig dag igår. Jag och Emilia gick en låång promenad med Siv. Sen snusade jag lite på valparna, they smell lovely. Jag fick tillbaka min tenta och fördjupningsuppgift med kommentarer från läraren. Det var jätteroligt att se vad hon tyckte och hon tyckte VG på båda (what up!). Sen halvsov jag en stund med Twilight på i bakgrunden, jag tröttnar aldrig på den. How could I? Edward är ju med och han är vacker. Titta bara på bilderna..

Usch.


Eww.


Näee.


Han tycker också mycket om kräftskiva.Sen kom Victor hem och lagade mat, pasta med räkor och kräftstjärtar och jag tittade på Bonden och Oskyldigt dömd. Just det, jag fick mail från Ros-Mari där hon frågade om jag ville jobba extra nästa vecka. Självklart vill jag det, när jag är lusus-pankus. Och jag har längtat efter att få göra något annat för en gångs skull, även om det är att plågas till döds av 150 idioter om dagen..

Idag har jag "favorite songs of favorite artists"-playlist på repeat:
Josh Rouse - It's the Nighttime
Imogen Heap - Hide And Seek
Relient K - Who I Am Hates Who I've Been (acoustic)
Relient K - Be My Escape (acoustic)
Jack Johnson - Good People
Jack Johnson - Taylor
Jack's Mannequin - MFEO - Pt. 1: Made For Each Other, Pt. 2: You Can Breathe
Jack's Mannequin - Rescued
The Red Jumpsuit Apparatus - Cat And Mouse
Angels & Airwaves - The Adventure
Angels & Airwaves - Call To Arms
Heather Nova - Maybe Tomorrow
Belle And Sebastian - Get Me Away From Here, I'm Dying
Eskobar - Move On
The All-American Rejects - Gives You Hell
Veronica Maggio - Gammal Sång
Dashboard Confessional & Adam Duritz - So Long, So Long

Ska försöka plugga lite idag, men jag vill verkligen inte. Det är världens segaste skitkurs, hälsopsykologi, och den är alldeles för vårdinriktad för att intressera mej. I don't care about örter, ayurveda, kinesisk medicin och meditation. Eller det gör jag ju, men jag vill inte behöva läsa om det på b-kursnivå. COME ON!

Anyhow, I'm awesome.Heck yes!


Gjorde precis ett personlighetstest och fann några intressanta nyheter om mej själv.. Till exempel så besitter jag en exceptionell förmåga att omsätta planer till handling. Jag fattar beslut grundade på logik och objektivitet snarare än på personlig värdeskala. Karriärer som skulle kunna passa mig är till exempel företagsekonom, militär, programmerare, dataspecialist, eller professionell ... wait for it ... pokerspelare!

Annars tyckte jag mycket stämde in på mej. I alla fall på den person jag uppfattar mej själv som. Kolla här.

Bailando


Halvsitter i soffan just nu, är trött som en gammal skrynklig gumma med artros. Vaknade vid lagom tid idag, kaffe och paket på sängen och så iväg till Siv och pupporna. Min första upptäckt var att mina två favorit-valpar (tjejen och den med päls) hade öppnat ögonen och de var så söta och blåögda att jag inte kunde lägga ifrån mej dem. De andra bara sov hela tiden så jag är inte säker på ifall de kanske också öppnat sina..

Jag fick ett rosa paraply av Victor idag, och han kunde inte valt en bättre dag, eftersom det spöregnade både på vägen till och från Siv. När jag kom hem diskade jag upp allt från glöggfesten igår och dammsög hela lägenheten. Nu är det vackert igen och signad julefrid.

Min Spotify-playlist är en salig blandning av smärta, lycka, hip to the hop och disco. Den är döpt till bailando, because its f i e r c e. Här är den:

Beat It - MJ
A Dream - Jay-Z, Faith Evans, Notorious B.I.G
My Number - Tegan and Sara
Fireflies - Owl City
Holiday - Boys Like Girls
Nu Måste Vi Dra - Ken Ring
Float On - Modest Mouse
Empire State of Mind - Jay-Z feat. Alicia Keys
Am I Missing - Dashboard Confessional
When You're Looking Like That - Westlife
Thunder - Boys Like Girls
Goodnight and Go - Imogen Heap
Meet Me On The Equinox - Death Cab For Cutie
Friends - Band of Skulls
Monsters - Hurricane Bells
Possibility - Lykke Li

Jävla Spotify igen. De har börjat ha reklam och tjabba om Spotify Premium som aldrig förr.. jag gissar att det är för att man ska kasta in handduken och köpa premium, men jag tänker trotsa. För gratis är gott. Och för det andra så är jag redan pank för den här månaden.


Sonia Rykiel for H&M


Imorgon är det dags för årets tredje designersamarbete. Of course kommer jag försöka roffa åt mej än en gång. Till exempel bodyn nedan..
Bustiern nedan..Eller denna spetskorsett..Jag är inte överväldigad, men å andra sidan så är det inte i närheten av så dyra plagg som de andra kollektionerna bestått av. 300 pix för en body är ändå överkomligt och vem älskar inte fina underkläder?


If you like it then you shoulda put a ring on it


Idag vaknade jag tidigt, alltså tidigt för att vara jag. Klockan var 8.43 och jag var ensam i dubbelsängen, WTF? Victor sov på soffan för att jag tydligen skällt ut honom inatt när han förde oväsen. Haha respect yaoo!

Anyways, jag väckte honom, gjorde kaffe och öppnade paket nr 3 - ROLLOKOLOR! Sen kom Anna och hängde upp ännu en paketkalender i vårt fönster. Hon hade gjort en till Victor och mej, en till Henke och Karro och en till Nicke och Cissi. Väldigt bortskämd känner jag mej, men vem älskar inte paket? Hittills har vi fått bakformar, servetter och persillado. Jag tror vi har 50 paket servetter nu, so whatever you do, do not give me any more napkins. På glöggminglet på söndag ska jag tvinga alla att ta minst två servetter. Eventuellt göra äckligt tilltugg som folk måste spotta ut i servetter. Fast jag tror inte att det blir äckligt. Jag ska baka cheesecake med hjortronsylt, saffranslängder med vit choklad, köpa Annas pepparkakor och dadlar med ädelost. Och glögg förstås. Och julmust.

Igår hade jag en riktigt busy day. För att ni ska förstå min plåga så måste jag först berätta att jag inte tagit min medicin dagen innan. Utsättningssymtomen är BRUTALA - svettningar, yrsel, illamåeende, krypningar, frossa. Så började min morgon när jag vaknade och spillde ut kaffe i sängen. Jag och Victor åkte till Siv och valparna, där jag stannade till 11.45. Då sprang jag hem, packade väskan och sprang till Nautilus där jag mötte upp Emma och tränade röven. Det känns idag, trots att vi stretchade länge på gymmet och en gång till innan jag gick och la mej igår. Efter det kom mamma och hämtade mej. Vi åkte till Media Markt, IKEA, Rusta och Media Markt igen. Jag satt i bilen och väntade och trodde jag skulle frysa ihjäl när mamma äntligen kom tillbaka. Då åkte jag hem, tog ett varmt bubbelbad med Lush Ruby Red bubbelbit. Världens bästa (och säkert dyraste) badskum kan jag lova. Tjockt, fylligt skum som inte försvinner eller ens dunstar, oavsett hur länge man badar. Det luktar gott, är glittrigt och färgar vattnet orange (fresh). Sen åkte jag in till staun, mötte Emilia som satt hos frisören, gick på New Moon (ja, igen..) och promenerade hem i hundra minusgrader. Då var jag en smula trött.

Idag ska jag städa här, sätta upp gardiner och spika upp grejer på väggarna utan Victors tillåtelse. Ikväll ska jag till skolan på föreläsning om vuxnas och äldres sexuella utveckling.

Nice! We out!


Let's DanceJädrans. Dilemmat drar igång igen. Elin Kling är min favorit mode-ikon, som också verkar smart och begåvad. Daniel Da Silva är en av Sveriges snyggaste män som också verkar charmig och snäll. Whoever gets to dance with him in Let's Dance is my sworn enemy.


LIVE IN THE NOW


Sitter här och drömmer lite grann. Om Grekland, turkost hav och stora vågor, mjuk sand mellan tårna, varm sol och brunbrända ben, fetaost och kall Amstel på balkongen. I die..


 

Vem har sagt att man inte får drömma? Hur ska jag annars kunna leva? Drömmar är som luft för mej. Jag är aldrig riktigt nöjd med min situation så jag måste ideligen försöka föreställa mej hur mitt liv skulle kunna vara, eller hur det kommer att bli.. när jag drömt färdigt. Jag kan inte leva i nuet, det kan ingen. Eftersom vår uppfattning av nuet bestäms utifrån gamla definitioner och präglas av tidigare erfarenheter, så man kan aldrig riktigt se saker "med nya ögon", om du inte är totalt efterbliven eller fullkomligt dement.

 
RSS 2.0