chopper-robbers - up high!


Jag vet att man inte får tycka såhär, men jag hejar på helikopter-rånarna. Så sjukt välplanerad, smart och proffsigt utförd mission possimpible. Om man lyckas med en sån grej så kan man väl få behålla pengarna? Och polisen, ärligt.. Ska inte poliser vara tuffa och ha massa special-röntgen-apparater som man bara riktar mot en väska i en sekund så ser man exakt vad den innehåller? Vad gör de annars med mina skattepengar? Jag har faktiskt sett C.S.I och där har dom massor med special-apparater!? Och dom tar fast varenda tjyva-djäjvel. Tacka vet jag Horatio Caine.
W'zup


Idag ligger jag i soffan med personlighets-psykologi-boken i högsta hugg. Jag har visst seminarie i morgon som jag visserligen inte tänker delta i, men måste skriva ihop ett "paper" om olika teorier, teoretiker, likheter och skillnader, egna frågor och ett eget inlägg. Den här kursen känns flummig i jämförelse med a-kursen. Vet inte om det beror på läraren eller om det helt enkelt blir flummigt ju djupare man försöker gräva. Sexologi-kursen är jag dock väldigt nöjd med hittills. Jag rekommenderar den helt enkelt, särskilt till alla som inbillar er att ni är fördomsfria. Hela livet vänds uppochned. Jag är tydligen full av fördomar, utan att ens veta om det.

Jag har kommit på att jag har mycket att vara extra glad för just nu: 1. Siv har parat sej med Sune, fyra gånger - high five! 2. Jag är rik som ett troll. 3. Vi ska få flytta in i en nyrenoverad tvåa inom kort, bara några meter från Emilias hus. 4. This-is-it-filmen ska visas på Biostaden. 5. Jag har fått alla Twilight-böcker och den nya Alan Banks-boken från CDON. 6. På lördag ska jag se Tobbe Trollkarl med Nils och Cevin i Kalmarsalen. 7. Det är Idol på TV varje dag. 8. Alla serier har börjat igen. 9. Jag ska träffa Emma i helgen och bjuda på en födelsedags-drink.

Ja.. livet är helt enkelt underbart. Så varför ligger jag här med mag-katarr, nackspärr och tio ton lastbil parkerad över bröstkorgen? Jag får ingen luft.


Den här tror jag att det är..the possimpible


My goodness jag har så tråkigt att jag inte längre vet vad jag ska göra. Jag har lämnat tillbaka byxorna på Gina, jag har kollat de senaste föreläsningarna i pyskologin, jag har läst igenom alla inlämningsuppgifter (men eftersom jag inte fått böckerna så kan jag inte göra dem än), jag har putsat kylskåp, micro och ugn, speglar och handfat på toaletterna och jag har tittat på Tyra Banks show. Kul. Det känns som jag är arbetslös fast jag egentligen borde vara fullt sysselsatt med skolan. Men faktiskt så finns det ingenting att göra än. Den första uppgiften ska lämnas in 20/9 = om 12 dagar. Egentligen har jag det rätt soft. Halvfart (snigelfart) i psykologi B på webben och en skolkväll i veckan när vi träffas och pratar om sex = fullt studielån. What up! Cheer up.. Get the fuck up!

Nu är det Top Model säsong 4 på trean. Ska nog göra mej en omelett och njuta. Photoshoots är det bästa jag vet.

I need to go back.


KretaNu är vi hemma och ångesten har aldrig varit större. Jag saknar varmt hav, solen, dofterna, maten, folket, åsnan och till och med minidiscot. Nu börjar allvaret igen, som man brukade säga när man var liten efter man haft ett långt underbart sommarlov. Den här gången menar jag det verkligen. Det känns som jag haft ett långt underbart sommarlov på Apoteket för vi har haft så roligt. Förra veckan åkte vi till Kreta. I torsdags kom vi hem till piskande regn och kyla. Igår trotsade jag vädret och tog på mej shorts fast det stormade. Fan man ska väl få visa upp sin bränna innan den bleknar bort. Och skolan, som redan känns stressande fast jag läser på halvfart. Kurslitteraturen kostar mig varenda kron-usling jag tjänat in den här sommaren och jag fattar ingenting av hur det funkar med webb-baserad utbildning. Igår tittade jag på Brokeback Mountain fast jag hade lovat mej själv att ALDRIG se den filmen igen. Jag dör av sorg och jag har aldrig varit med om en så vacker kärlek. Varför kunde dom inte göra som Jack ville? Och blev han ihjälpiskad eller exploderade däcket? I don't get it.

Nu ska jag sluta beklaga mej och visa bilder från Kreta istället. Om en vecka har jag kommit över det.Utsikt från vår balkong
MatWhat up!Victors sexy-tanUtsikt från en solstolUtflykt till Gramvousa och Balos BayVi släpade oss upp för världens högsta berg i stekande solMen det var fintOch vi drack öl på båten som belöning

Sen kom vi till Balos LagoonSanden var rosaskiftande och vattnet ungefär såhär djupt överalltV + KI bakgrunden är berget vi bestegKissvarmt vattenAwesomenessGissa kroppsdelen 1Gissa kroppsdelen 2HotellVictor and the wavesChillaxinVictor och en liter öl i Chania stadMamma och Michail doing the Macarena OMGVärldens finasteStrandpromenad till KalivesJohanna, världens godaste drink och världens godaste omelettSista kvällen med MojitoLilla åsnan som bara stod på en parkering hela dagarna med flugor i ögonen, som att hugga sej i hjärtat med en kniv när man såg denSista frukosten med världens godaste yoghurt och melonThe last kiss
RSS 2.0