for god's sake dear


Har varit i Malmö ons-tors med mamma. Bott på hotell, gått flera mil, druckit öl på uteserveringar, ätit ute och shoppat en smula. Köpte hjortronvinäger och linnet nedan på VÄRSTA rean = 40 kronor ist för 200..

Idag tog jag sovmorgon till halv elva. Sen har jag softat, städat å de. Lyssnar på gamla godingar och Body Balance-musik. Ikväll kanske det blir intro-taevling-spelet eller något annat.

Conjure One - Extraordinary Way
Kris Allen - Live Like We're Dying
Snow Patrol - Just Say Yes
Leona Lewis - Happy
Dido - White Flag
Black Eyed Peas - One Tribe
Jack Johnson - Taylor
Jack Johnson - Gone
Jack Johnson - Wasting Time
Lars Winnerbäck - Pollenchock & Stjärnfall
Bo Kaspers Orkester - Lycka Till
Bo Kaspers - Det Smartaste Jag Gjort
Simon & Garfunkel - America
Elton John - Tiny Dancer
CCR - Bad Moon Rising
Counting Crows - Hanging Tree
Counting Crows - Goodnight L.A.
Counting Crows - Sullivan StreetHej baberibarå.

jag säger nej


Mina uppdateringar suger, jag vet, men jag har liksom inget att berätta.

Har precis duschat. Luktar cocos, banan och papaya. Ska smörja in mej med Canoderm och njuta av den kanske sista ansynen av solbränna för det här året. Nej, jävla neggo, klart det blir fint väder igen. Nästa vecka har jag semester och då ska jag njuta ordentligt. Sovmornar, lugn och ro, ingen stress.

I tisdags åkte jag och Nils upp till Öland. Solade, badade en masse, åt på Lammet & Grisen (så jävla mycket filé med vitlökssmör), sov gott med Siv vid fötterna, spelade Yatzy. Som sej bör. I fredags jobbade jag till 21 = stängning. Blir alltid nervös över att de andra ska glömma mej så att jag blir inlåst över natten. Ser framför mej hur jag bäddar åt mej i vilorummet och käkar upp andras matlådor till middag. Igår jobbade jag 9-17, sög. Idag ska jag jobba till 18 = stängning. Shiiit.

Victor har fått en inflammerad hårsäck så han går runt och kvider och kan knappt röra sej. Stackarn.. Nu blir det 1177.

-


Sitter i sängen och lyssnar på världens bästa musik. Vaknade av skit-åskan och har varit uppe sen dess, skrämde livet ur mej, men Victor talade reson med mej. Har ätit frukost, druckit kaffe, borstat tänderna och duschat. Luktar cocos och banan, kan det bli bättre? Tror inte det.

Igår hade jag lyxkväll. Smaskade i mej kräftsjärtar, ölkorv, oliver, feta, drack DUFF beer och tittade på Rederiet. Riktigt skönt var det. Jobbar bara 50 % nu och det är så jävla nice. Två-tre dagar i veckan bara och resten ledigt. Passar mej perfekt såklart. Lat som jag är.

På tisdag ska jag upp till Öland och hänga i sommarstugan med familjen. Vi ska gå på Lammet & Grisen och det var fan längesen! Jag längtar redan..

Musik:
Alicia Keys - Doesn't Mean Anything
Oskar Linnros
Matt Pond PA - In An Aeroplane Over The Sea
Taking Back Sunday - This Photograph Is Proof


fy fan vad skönt


Idag är jag ledig and I feeeeeeeeeel nice. I lördags åkte jag och Victor upp till stugan på Öland och stannade till igår. Nästan hela släkten var där: mamma, pappa, Mats, Kajsamaja, mormor, morfar, Björn, Elise, Allan, Elisabeth, Oscar, Louise och Lowe. Och fyra hundar: Nike, Ebba, Doris och Siv. Det blev krig, slagsmål och Siv var mest rädd. Doris och Ebba lekte och jagade varann, Nike endera vallade dem eller skällde ut dem.

Låg på stranden hela dagen igår och eftersom det fläktade så skönt så tänkte jag inte på att solen brände. När vi kom hem till Kalmar upptäckte jag min snygga bränna. Är helt röd på vänstra sidan av kroppen, ryggen och ena skinkan. Väldigt snyggt faktiskt, och framförallt skönt. Mitt hår ligger i feta klumpar på huvudet och tröjan klibbar fast i svetten. Fy fan vad skabbig jag är.

Ska nog ta en dusch och sen vetifan vad jag ska göra. Jag tänker ju knappast gå ut i den här jävla värmeböljan. Blir så jävla arg av värmen, det är jag väl inte ensam om?! Kan inte sova, och orkar fan inte röra mej så matt är jag. Det får väl bli Rederiet-race och kurera brännan idag då..


Oskar Linnros - 25
Oskar Linnros - Från och med du
Joshua Radin - I'd rather be with you
Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart
Snow Patrol - Chocolate
Chiddy Bang - Opposite of adults


RSS 2.0