to live fast and die young


Är hemma idag. Är så jädra spänd i kroppen och har ont i hela huvudet och nacken varje dag när jag vaknar för att jag pressat och gnisslat hela natten. Victor kan inte ens sova i sängen längre för att jag gnisslar så högt, och då har jag ändå bettskenan på plats. Det är varmt och äckligt i lägenheten också, har alla fönster på vid gavel och balkongdörren öppen men det hjälper föga asså.

Nu ska jag göra ett tappert försök att hela mej själv, flytta medvetandet som jag var så sjukt bra på innan. Här kommer en liten lista över allt jag är tacksam för...

... att jag har världens bästa familj och för att ni alltid får mej på bra humör, för att ni är de roligaste, klokaste och helt enkelt mest underbara människor jag vet

... att jag trivs med mej själv, vet vad jag är värd och skiter i allt och alla som inte behandlar mej därefter

... att jag har fantastiska vänner

... att jag har ett träningskort på Nautilus eftersom Body Balance har förändrat mitt liv

... att Spotify finns så jag kan lyssna på min favoritmusik varje dag utan att behöva betala ett enda öre

... att jag bor i en fin lägenhet med min bästa vän och vapendragare och att vår balkong vätter mot väst så jag kan sola på dagarna

... att jag är en tvivlare, tänk så lätt och meningslöst livet vore annars

Det hjälper faktiskt att fundera ordentligt över vad man är tacksam för och koncentrera sej på det för en stund. Man inser helt plötsligt att allt hänger på en själv. Jag själv skapar mitt liv och påverkar min sinnesstämning genom min egen uppmärksamhet.


Känn-pepp-playlist:

Eels - Fresh Feeling
Barry Louis Polisar - All I Want Is You
Michael Jackson - They Don't Care About Us
Train - Parachute
Daniel Lemma - Anything Can Happen
The Killers - All These Things That I've Done
AA Bondy - Killed Myself When I Was Young
MGMT - Time To Pretend
Travie McCoy Feat. Bruno Mars - Billionaire
Jay-Z - Diamonds Is Forever


...


Är på jobbet idag igen, jobbar till 21 och det ska inte bli kul. När jag kom idag så fungerade inga datorer utan jag fick sätta mej på andra sidan bron, gillar't inte när jag måste sitta här. Alldeles ensam.

Tog på mej shorts dagen till ära, men det skulle jag aldrig ha gjort. Det är så jävla kallt här att jag fryser till is. Men jag är iaf inte för varm.. Det är ju värre, faktiskt.

Slutar som sagt vid 21, sen ska jag cykla hem och titta på Rederiet. Nu är Rolf död, Viggo har anlänt (HELL TO THE YEAH) och ett av mina främsta hatobjekt Regina Lund ska börja jobba hos Dahléns. Skit också! Imorgon är jag ledig och det ska bli fantastiskt. Det ska bli varmt och soligt väder, nästan så man kan åka på utflykt till någon strand på Öland och ha med sej matsäck och vara så svettig att man bara måste bada i det lagom varma havet. Jo det, drömma kan man alltid..


listan1. Ditt favoritställe på sommaren?
Baksidan hemma i Djurängen, eller Öland.

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
På en strand, med full kylbag och roligt sällskap så klart!

3. Vad lägger du hellst på grillen?
Köttfärsbiffar och grilloumi 

4. Vad har du för planer för årets semester?
Jag har ingen semester men jag planerar för den ändå. Jag ska till Öland och jag ska till Mallis eller Kreta, annars dör jag.

5. Dina bästa sommarfärger?
Turkost, korall, aprikos, vitt

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
Jordgubbar till varje pris, semesterfylla, att tävla i solbränna och annat fånigt (som även jag lider av)

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
Mjaa, de flesta somrar jag minns är på Öland med lammungar och bada naken i regn och sova på logen

8. Havet, sjön eller poolen?
Havet 4eva

9. Vad väljer du i glassbaren?
Blåbär, pecan, daim, banan, polka

10. Vart går din drömsemester?
Health retreat till Bora Bora eller smaskig upplevelseresa till Kuba eller något riktigt glassigt lyxhotell på franska rivieran

jag tyar icke me att


Nu skriver jag ett inlägg. Vet i tusan vad det ska handla om, men nu har jag lovat. Here goes..

Sitter på jobbet och har det fruktansvärt. Jag hoppas att ni lider med mej där hemma och således inte är utomhus i det underbara vädret. Jag hoppas ni sitter vid varsin dator med ett headset som känns som ett skruvstäd runt era stackars huvuden, och pratar med djävular som inte har mycket till intellekt. Inte alls mycket.. MÅNDAA!

När jag kom hem igår gick jag raka vägen in till sovrummet och satte igång Rederiet. Är på slutet av tredje säsongen och hur ska det gå? Ska Rolf och Henrik Bjurhed klara sej? Ska Jussi bli påkommen? Kommer Gustav att komma tillbaka? Och ska Kåkå behålla barnet? Herregud så spännande! Jag somnade i alla fall nästan på direkten, och glömde såklart att ta mina drugs. Nu mår jag som en påse skit, trots att jag tog den så fort jag vaknade. Jobbar till 18 och när jag kommer hem ska jag överdosera chips, Rederiet och nätshopping tänkte jag.


tonight's outfit


Okej.. Är i Djurängen och har legat och pressat sedan 10-tiden i morse. Men jag har faktiskt smort mej så jag hoppas verkligen inte jag bränt mej. Vi ska på apoteket-fest på Bistro bar ikväll och jag kombinerar olika outfits att välja bland. Check it out.


Detta?

or this?

 

Eller detta?

Fashion Trends & Styles - Polyvore

tonights outfit
RSS 2.0