inte...


Det är söndag kväll och jag känner mig matt efter helgens upptåg och seg förkylning. Fredagen började med vin här, grungekläder. Blev plockad av Jessica efter nio, drack mer vin, lekte med Nessie the cat och blev skjutsad på cykel in till stan. Missade Veronica Maggio med ungefär 1 minut. Till O'Learys och träffade Kim och Sandra. Drack öl och pratade om framtiden och blev lite sorgsen vid tanken på att alla skiljs åt inom några veckor. Köpte gyros, tog taxi till Varvsholmen, plockade upp Nils som hade nattbadat och fått nikotinchock. Hem till sängen, delade gyrostallriken med Siv, somnade in till Criminal Minds per usual.

Vaknade upp av outhärdlig värmebölja i mitt rum, drack tre glas vatten och la mig i mammas säng med fläkten på max rakt i ansiktet. Åt stadig frukost - kaviarmackor med deluxemycket smör, vaniljyoghurt med kokosflarn och linfrön och två koppar kaffe. Kroppen skakig ändå. Dagen gick. Bakade bullar trots fuck dålig kroppskondition och lagade chilikyckling med extra mycket feta och oliver. Kvällen spenderades med bullar och mjölk och serier i sängen.

Idag lyckades jag sova till nästan halv två. Städade upp lite och tog ut Siv. Mamma och pappa kom hem. Lite senare kom Erik och Caspian och hälsade på. Sjukt roligt att se dem. Drack kaffe, tog en promenad och pratade om livet. Har nu ätit GI-pizza (magiskt god) och vitkålssallad och kört in en snus på det. Tack och hej.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0