glad midsommar


Det är midsommarafton och jag dricker vin. Inga konstigheter. Jag har badat i kokos, hoppat i min bästa discoväst (se bild), smort in benen med Nuxe guldolja och jag har vispat kokosgrädde till marängtårtan. Snart kommer en blygsam skara hit så vi kan äta lunch och bli okristligt fulla.


Ha en trevlig midsommar gott folk = drick mycket öl, vin, sprit och ligg!

I'm gonna be high as a kite by then


Har råkat sova för länge. Igen. Nu sitter jag i köket. Druckit kaffe, snusar deluxe. Försöker finna inspiration i det lilla och det stora. Svårt. Suxx. Lyssnar på Elton John och älskar honom mer och mer för varje låt. My God. Precis rengjort gamla vin- och läskflaskor som jag nu ska fylla med mammas flädersaft. I helgen är det midsommar. Nu släpper vi loss sommaren!
...


Okej maaammma. Jag har just fått hem schampo, balsam, inpackning, scrub och värmeskydd som luktar kokos D E L U X E. Jag har dött och hamnat i kokoshimlen. Kom och köp!

fuck d


Fuck bakfylla, fuck dåligt väder, fuck trötta ögon. Dricker ett glas vin, tar på mig sandaler och häller nässpray i ögonen. And that's the way it was.


här kommer lyckan för hundar som oss


Vad underbart det är att leva när livet är godt och flodt samtidigt. Jag sitter här och bara känner att det är sommar och allting allting allting är nästan perfekt.Annie Lennox - Shining Light
Timbuktu - Resten Av Ditt Liv
Veronica Maggio - Välkommen In
Atmosphere - Get Fly
Lupe Fiasco - The Show Goes On
Beyoncé - Girls (Who Run The World)
Jay-Z - Lucifer
Adrian Lux - Teenage Crime

no thinking for a little while


Jag har varit dålig på sistone, dålig dålig dålig! Jag vet att ni som följer min blogg slaviskt cravar efter updates, men jag har helt enkelt haft för mycket att göra. Sola, bada, äta, sova, dricka vin, gå ut osv. Har bott hos Emelie i nästan en vecka nu och levt som i en låtsasvärld. Varit på topp hela tiden. Tvärvägrat dalar och apatiska tillstånd, spottat på döden och knarkat liv. Idag städade vi upp efter kollektivhänget - ölburkar, baginboxar, kaffefläckar, smutsiga kläder och torkade nudlar - packade en korg med pastasallad, kaffe och rabarberpaj, stack till stranden och stekte loss.

Nu är jag hemma i Djurängen och fortsätter depptrotsa. Duschade, skrubbade hela min kropp, filade fötterna, gjorde en hårinpackning. Kajsamaja och Mats var här. Vi åt underbar mat, drack vin, gosade med Siv, hade det alldeles alldeles underbart på baksidan. Jag och mamma har suttit kvar tills nu och pratat om framtiden och målat naglarna.

Jag-älskar-att-leva-och-vill-aldrig-aldrig-aldrig-aldrig-dö:

Bon Iver - Flume
Maskinen - Nr 1
Dire Straits - Romeo And Juliet
Oasis - Lyla
Xavier Rudd - Messages
The National - Fake Empire
Regina Spektor - Fidelity


RSS 2.0