köper allt som inte kan köpas för pengar

Jag känner livet i mig idag, samtidigt som mina revben skaver över hjärtat. Har haft en härlig lördag hittills. Vaknade tio, tog en dusch, åt nybakat bröd med salami och brie till frukost med mamma och Nils. Kaffe och snus. Bussen till stan, träffade Emilia. Köpte högst nödvändigt krafs och fikade länge. Nu sitter jag i köket och lyssnar på Maskinen, dricker halvtorr cider och funderar på vad jag ska käka till middag. Ikväll ska jag till Emilia och kolla på Breaking Dawn, dricka vin och måla naglarna. That's the stuff.
Nästa vecka är en underbar vecka. Söndagsångesten kommer inte att drabba mig i morgon. På måndag är det valborg = dubbelt betalt efter kl 13. På tisdag är jag ledig. På onsdag jobb. Torsdag jobb till 12, sedan ska jag supa mig full och flyga till Kreta kl. 16.40. Sen är jag helt enkelt ledig 4-13 maj. Hahahahahaha

drömmen ska brinna om ett annat liv


Söndag och i vanlig ordning är inte livet så roligt. Trots att jag sa nej till utgång igår, så drack jag för mycket vin, men det var roligt och det var en bra dag. Jag åt hotellfrukost på Packhuset med Emma, gick en sväng på staun och köpte ny bikini som naturligtvis är rosa. Om 11 dagar åker jag och mamma till Kreta och det ska bli vansinnigt skönt. Det ska bli skönt att slippa jobba och gå ut med Siv och laga mat och städa och ställa klockan på morgonen. Det ska bli skönt att känna noll ansvar gentemot någonting över huvud taget. Det enda jag ska bry mig om är att ligga i en solstol med mina bästa böcker och korsord..

Ändå. Livet är inte så roligt idag och jag känner mig orolig dygnet runt. Det fungerar inte. Värst av allt är att hur mycket jag än försöker tänka efter så kan jag inte hitta några riktigt bra skäl till varför jag ska oroa mig eller känna mig dödsolycklig. Livet går sin gilla gång nu. Jag har rutiner, ett jobb som är ok, en cykel som fungerar (varför det nu skulle förbättra saker), ett träningskort, underbara vänner och en bortom denna galax fantastisk familj. Jag har färdigsmidda planer för framtiden, pengar i överflöd och jag är inte obotligt ful eller dum i huvudet. Ändå är det som om min hjärna vore mos.
I morgon börjar jag kundserviceutbildning så egentligen har jag en ganska slapp jobbvecka framför mig, där jag inte behöver få daglist-ångest. Det är längesen jag satt i telefon på Apoteket och ska jag vara ärlig så både ser jag fram emot det och vill verkligen inte. Orkar inte prata med folk som vill bli kopplade till Apotek Hjärtat och som blir sura när vi talar om att de inte kan bli det. Vi jobbar inte på Apotek Hjärtat. GET A GRIP! Det är över två år sedan avregleringen och utförsäljningen av apoteken. Kolla på kvittot. Hur kan ni ha missat den samhällsomvälvande händelsen, och samtidigt ha stenkoll på vad Charlotte Perelli äter till frukost. Sluta vara onödiga!

RSS 2.0