vet inte men det rimmar på lotto


Hallå hej. Nu är jag hemma igen efter två dagar i Upplands Väsby. Eller rättare sagt Runby backar, där Nils numera bor. Jag har gråtit ikväll så jag fick näsblod för att han fattas mej så det värker i bröstet. Jag kunde inte hjälpa det, det är min lillebror vi snackar om. Han kan inte bara lämna stan helt obemärkt.

Lägenheten var jättefin och området verkar trevligt och lugnt. Jag och pappa handlade på Hemköp, sen beställde vi pizza, drack lite folköl, bäddade upp i vardagsrummet (Nils rum) och tittade på Bröllopsfotografen. Jag har sovit på en bäddmadrass inatt och pappa fick sova på möbeldynor. Ganska obekvämt, men jag somnade innan filmen var slut och pappa väckte oss vid halv tio-tiden idag. Med andra ord har jag sovit nästan 12 timmar inatt - PÅ EN BÄDDMADRASS sa jag.

Han är inte långt borta, han är bara i Upplands Väsby. Det ligger jättenära Arlanda. Han är i Sverige. Han är inte i Argentina.

Jaa.. Imorgon börjar skolan och jag är fortfarande inte ett dugg nervös. Jag har arbetat hårt med att lära mej en sak - DON'T WORRY ABOUT THE FUTURE. OR WORRY, BUT KNOW THAT WORRYING IS AS EFFECTIVE AS TRYING TO SOLVE EN ALGEBRA EQUATION BY CHEWING BUBBLEGUM. Det är klart att jag fortfarande oroar mej för framtiden, men jag är numera stolt expert på att skjuta upp oroandet till samma dag då orosmomentet ska inträffa. Det finns verkligen ingen som helst mening med att oroa sej före.. Om det inte funkar så kan man lägga sej i ett varmt bad, hälla upp en whisky och sätta på Tre Kronor. Sitta i lotiontrans och bara smörja i flera timmar eller rycka ut hårstrån på benen med pincett.


bildspel


Här är äntligen bilderna från Öland-turen vi gjorde någon gång i juli. Eftersom vi har en ny kamera så har vi även tagit helt meningslösa bilder med den.. håll till godo!




We be on the road





Lowe not leaving me alone :)



Oscar och Lowe



Döva och blinda Nike



Puss



Turist



Kossera



The Vicker








Sommar på stranden





Sötast i hela världen


BACK TO SCHOOL OUTFIT


Är ledig idag. Imorgon blir det jobb och fredag också jobb, sen är det dags att följa med Nils till hans nya hem över helgen. På måndag börjar skolan och jag är inte särskilt nervös. Det ska faktiskt bli riktigt roligt och jag hoppas att klassen är härlig, som jag. Dock är jag en gammal tant när det kommer till nollningen. I'm not going to participate.. Direkt efter introduktionen tänker jag ta första bästa tåg hem till mitt älskade Kalmar och tryggheten!

Här nedan har jag satt ihop en awesome (!) första-skoldagen-fit och jag räknar med att ni gillar den. Jag är en ja-sägare och jag tänker säga ja till kängorna. Fast jag har självklart inte råd med dem. Så, detta är mitt bidrag till Nellys Back to school & work best outfit-tävling.. Här kan man tävla!

 

 

 

 

 




what to do?!


Jag har skittråkigt idag. Gick upp tidigt idag för att vara jag. Klockan nio. Igår tittade jag på sista avsnittet av Rederiet och nu saknar jag det. Tränade bb igår kväll, gamla passet igen = SVETTIGT! Jag har ingenting att städa, bara trist disk som jag tycker att Victor kan ta hand om. Jag bakade drömtårta igår som blev fabulously good. Vill baka igen och fylla frysen med olika bröd, bullar osv men jag har ingen jäst och jag orkar inte gå till Maxi. Har kollat igenom ALLA roliga sidor jag vet, men inget kul där heller. TV visar Stargate, Martha Stewart Show och lokala nyheter. Skiten.


we all look like we feel


Nu har jag städat hela stället. Jag har sorterat kläder, slängt gamla uttöjda trosor och strumpor med hål i och dammat och putsat varenda liten yta. Jag har torkat kiss från toaletten, tagit bort döda blad från växterna och sugit upp döda flugor tills dammsugaren gick sönder. Eller jag tror den gjorde det. Filtret ramlade av och sen gick det inte att stänga av den, för knappen satt fast. Lovely lovely.

Eftersom vårt internet bara fungerar lite när det passar det så lyssnar jag numera på musik via iTunes. En rejäl överdos ångest och sentimentalitet.

Five For Fighting - Superman
Lars Winnerbäck - Söndermarken
Håkan Hellström - En Midsommarnattsdröm
Coldplay - Shiver
Counting Crows - Come Around
Alicia Keys - If I Ain't Got You
Beyoncé - If I Were A Boy
Christian Kjellvander - Days Of Black
Dashboard Confessional - Stolen
Laleh - Simon Says


cut it out


Så blev det söndag men inte farao behöver jag ha veckoslutsångest för det. Jag jobbar ju inte imorgon!! Mohaha!

Igårkväll var vi på kräftskiva hos mamma och pappa. Gott med snaps och gott med kräftor. Gick ut med Siv på framsidan innan vi gick hem. På tre minuter fick jag fem myggbett. JÄVLA AS!

Idag har jag tagit ett långt bad med skum, gjort inpackning och helkroppsskrubb. Nu sitter jag med fläkten i min riktning, tittar på Vem vet mest? och kan ungefär var tredje fråga. Är sjukt uttråkad och rastlös. Tror jag får köra ett träningspass, laga lite käk och städa upp här.

thinking of


Morgonen började något förvirrat. Jag skulle möta Emilia 8.25 och hade ställt klockan på tio i sju. Vaknade kvart över och SHIIIIIT-jag-har-försovit mej-kommer-inte-hinna-dricka-kaffe-eller-nåt-ångest. Men det hade jag ju såklart inte. Så jag sov vidare. Gick och tränade. Erik höll i passet och körde förra versionen. Stå i warrior-pose i en kvart och göra en miljon criss-crosses och stampa i plankan fast man egentligen bara vill kräkas och falla ihop. Och inte nog med det. Det var typ 35 grader varmt i lokalen så svetten rann vill jag lova.

Nu har jag tid i tvättstugan och tvättar allt jag kan hitta här hemma. Det är så nice när allt är färdigt. Och jag älskar verkligen att vara i tvättstugan. Jag kan stå och sortera strumpor och vika underkläder i flera timmar utan att tröttna. Vad är det för fel då?


Idag är jag äckligt sugen på att bara sticka iväg härifrån. Tänk om man kunde göra det. Packa väskan och skriva en lapp. Vad härligt. När jag och Victor drack morgonkaffe ihop sa han att "vi måste åka utomlands". WHAT?! Mitt svar: "jag vet". Men jag trodde inte han ville. Dessvärre kunde han inte få ledigt i september, så det kanske blir av i november eller december istället. Är så jobbigt att välja bara. Det gamla vanliga res-dilemmat. Så kort flygresa som möjligt - Kanarieöarna/Egypten - Dyrt/Inte så exotiskt. Längre flygresa - Asien/USA/Västindien - Coolio/Exotiskt/Dyrt. Lyxigt hotell eller billigare? All Inclusive eller inte? Tunisen då? Är det inte rätt nice ändå? Man får ju bada i Medelhavet och visst, det är kanske sunkigt och ligger döda kameler i diken och sånt, men det är ju billlllliiigt!!! Och det ser fint ut! Och vilka länder, förutom Sverige, har inte döda kameler liggande i diken? Eller klassamhällen och utbredd fattigdom? Det hittar man ju på Mallorca också. Äh..
















freeee


Första lediga dagen den här veckan and it's gooood. Nu väntar fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag OCH onsdag - även dessa dagar L E D I G A!! Ligger just nu och grisar i soffan. Slängt upp fötterna på bordet, vräkt i mej chips och apelsinkrokantchoklad och snusar för mycket. Mycket ohälsosamt beteende, men ibland måste man bara få snaska en hel dag igenom.

Vaknade vid elva-tiden idag, fick kaffe på sängen. Tittade på Rederiet. Åt frukost. Tränade. Gjorde säkert 100 crisscrosses. Blev svettig så det rann om mej. Tog en dusch. Käkade avokado och knäckebröd. Tittade på ännu mer Rederiet. Gick till Netto med Emilia. Tittade på True Blood. Nu ligger jag här. Har beställt lite stuff på asos.

Lookie lookie






mmmmmmmmmm

Idag började jag vid sju. Det kändes ungefär som att hugga sej själv i magen med en kniv. Försov mej till kvart över sex så jag fick halvspringa till jobbet. Det är alltid roligt att börja dagen så tycker jag. Stress, jäkt, hjärtattack. Har också jobbat hela helgen så jag har inte gjort ett skit som var roligt. Förutom att titta på Project Runway i lördags. Igår tränade vi Abs. ABS. Det säger allt. Jag har ont idag. Men ont ska med ont fördrivas, det blir alltså Body Balance ikväll.

Happ. Annars har jag bara pratat med döva, synskadade, psykiskt sjuka och nästan döda människor idag. Sitter och löser "Extremt svårt sudoku" på sudokukryss.se. Det är dock inte extremt svårt. Det är typ medel. Konstigt hur olika sajter och tidningar bedömer svårighetsgraden på sina sudokun. Vissa medel kan vara extremt svåra, vissa svåra kan vara extremt lätta osv. Högst ointressant inlägg..

Adjö


RSS 2.0