-


Jag är egentligen skrivsjuk och skulle kunna sitta uppe halva natten och ösa ut ord här, men jag har inte tid just nu. Hoppas att jag känner likadant i morgon. Sitter i alla fall och grubblar och känner mig illa till mods. Naturligtvis på grund av det som hänt i Norge. Det har liksom skakat i mig sedan i fredags. Det är vidrigt och jag äcklas av det. Men det är väl ingen mening med utspydd ilska. Däremot kan det göra gott att spy ut ilska.

Det finns människor.. eller hrm varelser, som helt saknar empatisk förmåga. Det är bara att acceptera det. Jag vet att det är en helt annan sak att säga att man vet att världen inte bara är god, som att faktiskt ställas inför en situation där ens förhoppningar om världen som god raseras. För mig är empati grunden till, eller till och med definitionen av, mänsklighet. Jag har därför svårt att över huvud taget försöka mig på att förstå den här varelsens tankegångar eller motiv. Det är inte värt det därför att han inte är någon människa. Det är en det. Eller en den om man så föredrar. Ett slags förekomst. Kanske en vandrande vålnad.


tack hej, fuck dig


Fredag. Läste ut Aldrig fucka upp igår. Jag var alldeles uppe i varv. Hjärtat slog fort. Hårt. Fem sidor kvar. Upplösningen. Och så tar Jens Lapidus kål på hela boken. Why man? Why? Dock lyckades han få mig helt trollbunden av Snabba cash så jag tänker definitivt läsa Livet deluxe. Jag gillar dig Jens. Men allvarligt, slutet? Vilket jävla antiklimax.

Idag har jag klippt ned rosor och städat baksidan. Plockat hallon och varit lite halvbakis. Var uppe sent och drack vin och sprit, satt vid brasan, regn och åska, spelade TP m.m. Träffade Emilia på dagen igår, har nästan saknat livet ur mig efter den lilla människan, så det var gott att se henne.Oskar Linnros - Annie Hall

well I put up with all the scenes and this is one scene that's going to be played my way


Krånglar mig igenom ett mördarsudoku här klockan halv ett på natten. Har haft mysig kväll hemma med familjen, gäster och Emma. God mat som fan, rödvin och lössnus i brist på annat. Känner att mitt liv sakta faller på plats igen. Hamnade på 24:e reservplatsen i Göteborg och jag tackade naturligtvis ja till den. Behöver bara vänta till 8-9 augusti och innan dess får jag helt enkelt ta och hitta på alternativa utvägar.. Det är ett enda virrvarr av potentiella utgångar.

Men god natt.David Gray - Say Hello, Wave Goodbye

it's a silly time to learn to swim when you start to drowntänk på mig nån enstaka gång


Nu var det obarmhärtigt länge sedan jag skrev något här. Och jag kan inte påstå att jag varit upptagen med något varken viktigt eller olidligt spännande. Jag har helt enkelt njutit av min frihet och känslan av sommar. Sitter här och dricker en öl för att fylla på med jungfrudom. Dagen har varit försmäktande varm och jag har till exempel pärlat fotlänkar, varit och handlat med mamma, gått en lång promenad, suttit på Kullö och gottat mig i solen och ätit middag med familjen på baksidan.

På lördag ska jag åka upp till Öland med Jessica, Sandra och Kim. Hoppas på soligt väder så jag får bada i Hagaby, sen blir det Kalk på kvällen. Söndag = Strand med Monzora.

Min absoluta favoritbild på Kajsamaja, sommar och Hagabys strand


RSS 2.0