February syndrome


Nu börjar jag märka av den. Dödsmånaden. Februari. Den är lite som september när du tvingas acceptera att sommaren är slut och kastar in handduken. Men H&M:s höstkatalog finns där som tröst. Du forcerar en inställning om att stickade halsdukar och för stora tröjor är mysigt och svarta naglar får förmedla fuck you-hösten-jag-är-starkare-än-du.

Februari har lite mer dold lömskhet, lite mer fuck you you fuckin fuck och håll käften. Du är utmattad efter all påtvingad julkänsla, släkthäng, matlagning, klappshopping och julrimsångest. Du har hunnit bryta alla dina nyårslöften. Du orkar inte ens måla naglarna och ge långfingret. Snön har begravt varenda centimeter av omvärlden och istället för att sakta börja smälta, så packas den tjockare och tätare och temperaturen sjunker. H&M:s vårkläder har för längesedan hit the stores och du har handlat så mycket tygskor, sandaler, pastellfärgade plagg och tunna klänningar att du nästan kräks. Du vill byta täckjackan mot kavaj och feta halsduken mot rosa sjal. Du vill ha saltvattenrufs istället för vintertrött och statiskt. Du fortsätter vara fashion backward. Fåglarna som för ett par månader sedan sjöng glatt i trädgården har tystnat och gnager nu svältande bort det sista på talgbollarna i trädet. Ingen ledighet är inom synhåll. Temperaturen sjunker ytterligare och du inser att din önskan om att få använda Converse nästa vecka är körd. Din hud är torrare än fnösket du använder för att tända eld i öppna spisen med, detsamma gäller håret och hårbottnen. Din kropp är ur funktion. Stressfinnarna är överallt och när du tror du blivit av med en så vaknar du med tre eller fler vid sidan om originalet. Du längtar så efter sol att du lägger dig i en snödriva under hundpromenaden för att molnen skingrats ett par minuter. JAG ORKAR INTE MER!skiiiiiiiitoxeeeee

För den som är intresserad kan jag tala om att jag har världens sämsta dag idag. Det började med att jag sov för länge och fick hela tio minuter på mig att göra mig i ordning, packa väskan och springa ut till bussen. På väg till jobbet fick jag sitta bredvid en *********** på en överfull buss och sen gå i - 10 grader bakom någon som åtminstone såg ut att vara i min ålder, men som gick fruktansvärt mycket långsammare. När jag försökte gå om henne så ökade hon takten. Naturligtvis. Kommer till jobbet med dödshuvudvärk eftersom jag inte hunnit dricka kaffe. Loggar in på min plats och försöker öppna upp alla program. Jaaaee. Nu, klockan 10:40 har det börjat fungera någorlunda. Vi ligger så att säga en smula efter och jag kan inte använda mitt favorit-kortkommando för att systemet är fucked. Det ligger en mycket irriterande fördröjning hos våra leverantörers hemsidor och jag är också dagens skithög.
Tack för den här dagen. Jag är verkligen glad för att jag får uppleva den. Jag är övertygad om att det är sånt här som får folk att börja knarka.

mmmmmmmmm


Söndag idag och det är okej, förutom utsättningssymtom av grov kaliber. Hur verkar frossa, kallsvettningar, konstans illamående, yrsel, fuckad mage, huvudvärk och domningar i fingrar och tår? Om det är något som gillas kan man alltid börja med Venlafaxin och sen sluta. Annars, nej. I fredags var jag hemma från jobbet men imorgon ska jag gå dit. Man kan inte hålla på och stanna hemma för en så världslig sak som utsättningssymtom när man jobbar på Apoteket. Helgen har i övrigt varit bra och lugn. Kall också.. Och snöig. Usch.

Igår beslutade jag mig också för ett resmål och ett hotell. Bäst och mest sa jag ju och det är jag övertygad om att vi kommer att få här. Probably den mest generösa all inclusive jag hört talas om. Ever. Fyra à la carte-restauranger, bufféer, sushi- och hamburgerbar, tavernor, beer house, sex barer och ouzeri. Och just det, minibaren fylls på varje dag också.. Fan vad vi ska äckla oss babe.


counting flowers on the wall


Jag har lite feber idag. Känner mig som en mossig och seg gammal gubbe just nu. Sitter med gamnacke och ihopsjunkna axlar och tycker synd om mig själv. Ja. Kom nyss hem från jobbet, som går bra trots dagligt tekniskt strul och fuckade ögon. Får inga terminalglas från Apoteket så om jag ska ha några får jag kämpa för förlängd anställning alternativt bekosta dem själv (...).

Jag har spenderat okristligt mycket pengar senaste veckan. Jag har köpt tröjor, byxor, underkläder, schampo, balsam, hårinpackning och lösa nitar så jag kan fixa till mina Converse såhär. Jag har såklart också köpt mat, snus och en jävla massa choklad. Aunt Flow är på ett ovälkommet deluxebesök och då behövs choklad. När jag blivit frisk (hade tänkt vara det idag egentligen) så ska jag även köpa träningskort på Actic - eller som jag gillar att kalla det - Nautilus. Sen ska jag för första (och kanske sista) gången i mitt liv bli fit inför en beach-säsong. Inte för att jag lider av fetma så det står härliga till, men för att jag tycker skinkorna hänger lite löst, armarna orkar knappt bära väskan och över huvud taget är det svårt att sitta upprätt när bålmuskulaturen inte är var den brukade.

Resor kan jag skriva om också.. Resor. Jag åker vart som helst, bara det är varmt och det finns en bar där man kan köpa slibbiga drinkar med paraplyn. Jag kan sova i rännstenen och käka nudlar till middag. Jag kan leva utan dusch och låta sanden skava mellan skinkorna. Näe.. Det kan jag naturligtvis inte när jag tänker på saken. Jag vill helst sova på ejderdun i ett luftkonditionerat hotellrum, med gratis minibar. Jag vill helst ha en jacuzzi på balkongen. Jag vill helst ha en stor fresh buffé att hämta oändligt mycket mat ifrån och jag vill helst ha kall öl på flaska att dricka när jag solar på en mjuk sandstrand.

Egentligen vill jag åka nu med den gång, men det är nog bättre att vänta till maj så vi kan åka till Grekland. Då kan man va här. Här kan man va. Eller här.RSS 2.0